Okul Aile Birliği Üyelerimize;

Okul Birliği Yönetim Kurulunun, Yönetmeliğin 9.maddesince almış olduğu karar gereği, 2018 yılı Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı, 24.10.2018 Çarşamba günü saat 13:00’te okulumuz konferans salonunda yapılacaktır. Belirtilen gün ve saatte toplantıya katılmanızı rica ederim.

Aile Birliği Yönetim Kurulu adına

Hande MERSİN

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılında okulumuzda aşağıdaki vakit çizelgesi uygulanacaktır. Okulumuz yeni eğitim-öğretim yılında da normal eğitim yapacak olup isteyen öğrencilerimize öğle arası sıcak yemek verilecektir. Öğrencilerimizin zamanında okula getirilmelerinde  ve zamanında okuldan alınmalarında hassasiyet gösterilmesi önemle rica olunur.

OKULA UYUM HAFTASI nedeniyle 1. sınıf velilerimizin öğrencilerle birlikte 10 Eylül Pazartesi günü saat 9.30´da okulda bulunmaları gerekmektedir.

İlkokul 1. sınıf öğrencilerimize 10-14 Eylül tarihleri arasında okula uyum programı uygulanacaktır.

2018-2019  Eğitim Öğretim yılında, e-okul sisteminde (e-okul.meb.gov.tr) kaydı okulumuza çıkmış ve 1.sınıfta öğrenim görecek olan öğrenci velilerinin, 7 Eylül 2018  tarihine kadar  okul idaresine müracaat ederek mutlaka kesin kayıt işlemlerini yaptırmaları gerekmektedir.

Kayıt esnasında velilerimizden evrak, kırtasiye malzemesi ve ücret talebinde bulunulmaz.Yeni eğitim-öğretim yılında da,serbest kıyafet uygulmasına devam edilecektir.

İlkokul 1.sınıf öğrencilerimize yönelik,10-14 Eylül tarihleri arasında okula uyum proğramı uygulanacaktır.

Okul aile birliğimize bağışta bulunmakla, okulumuza ve sevgili yavrularımıza sahip çıktığını gösteren ve desteklerini esirgemeyen  velilerimize yürekten teşekkür ediyoruz.

Öğretmenler Kurulunda alınan karar gereği Öğretmen-Veli görüşmeleri aşağıda belirtilen proğram dahilinde yapılacaktır. Öğretmeninizle,acil durumlar dışındaki görüşmelerinizi aşağıda belirtilen gün ve saatlerde veli görüşme odasında yapabilirsiniz.

19/10/2017 Perşembe günü yapılan Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantsına katılan velilerimize teşekkür ediyoruz. Okul Aile Birliği Başkanlığına Hande MERSİN,Başkan Yardımcılığına Leyla SARIARSLAN, Muhasip Üyeliğe Didem SEZER,Yazman Üyeliğe Nihal BEKİROĞLU, üyeliğe Cemile ŞAHİNTÜRK CANLI ve Denetim Kurulu Üyeliğine ise Semiha ŞENER seçilmişlerdir. Okul Aile Birliği  yeni yönetimimizi tebrik ediyor kendilerine başarılar diliyor,eski yönetimimize de,okulumuza sağladıkları katkılarından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz.

Değerli Velilerimiz;Harem´den Halep´e İnsani Yardım Kampanyası kapsamında tarafınızdan gönderilmiş bulunan gıda,giyim ve diğer malzemelerden oluşan 65 koli ve 14 çuval un,toplamda yaklaşık 3 ton yardım malzemesi,yola çıkacak tırlara yüklenmek üzere 30/12/2016 Cuma günü itibariyle teslim edilmiştir.Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı okulumuz adına en kalbi şükranlarımızı arz eder,hayırlarınızın kabül olmasını temenni eder,ailenizle ve sevgili yavrularınızla birlikte sağlık ve mutluluklar dileriz.

Nis

Çanakkale Savaşları´nın 100. yılı olması nedeniyle hazırlanan, ayrıntılı içeriklerin ve etkinliklerle ilgili bilgilerin yer aldığı web sitesini ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz.

İlgili siteye okulumuzun sitesinin ana sayfasındaki  "ÇANAKKALE 100. YIL" yazılı logoya ya da yandaki fotoğrafın altındaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.