2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılımızı Sağlık, Mutluluk, Huzur ve Başarı ile Tamamladık

12 Haziran Cuma günü yapılan karne törenimizle birlikte 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılını da sağlık, mutluluk, huzur ve başarı ile kapattık. Okul Müdürümüz Faik BELEN´in yaptığı kapanış konuşmasının ardından  "Geleneksel Çocuk Oyunları Yarışması"nda ve "Üsküdar Bilim-Sanat Şenliği"nde okulumuza Üsküdar  birinciliği kazandıran öğrencilerimize  iftihar belgeleri verildi.

Törende ayrıca "Değerler Eğitimi" ile ilgili okulumuzda yürütülen "Örnek Davranışlarda Yarışıyoruz" projesi kapsamında, her şubeden en çok "Örnek Davranış Kartı"  biriktiren öğrencilerimize  iftihar belgeleri, bu öğrencilerimizin velilerine de birer teşekkür belgesi verildi.

Tüm öğrencilerimize ve velilerimize sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir tatil diliyoruz. 14 Eylül´de görüşmek üzere...

Yayın: 22.06.2015 - Güncelleme: 27.06.2015 20:14 - Görüntülenme: 909