SELİMİYE ÇOCUK KÜTÜPHANESİNİN AÇILIŞINI YAPTIK!

Üsküdar Selimiye´de bulunan Selimiye Camisi´nin yanında yeniden düzenlenerek çocukların hizmetine sunulan SELİMİYE ÇOCUK KÜTÜPHANESi Üsküdar kaymakamı Mustafa GÜLER´in katılımıyla törenle açıldı. Okulumuzdan görevli öğrenciler de büyük bir merak ve heyecanla kütüphaneyi gezdiler.

İki kat olarak düzenlenen kütüphanede hem okul öncesi öğrencileri için zeka ve dikkat geliştirici legolar, oyuncaklar, maketler vb. hem de ilk ve ortaokul öğrencileri için kitaplar ve farklı materyaller bulunmakta. Öğrenciler, nüfus cüzdanı fotokopisi ve velileriyle birlikte gittiklerinde kütüphaneye üye olabilmektedirler. İsterlerse kütüphanedeki okuma salonlarında kitap okuyabildikleri gibi 15 günlüğüne 3 kitap ödünç alarak evde de okuyabilirler. Tüm öğrencilerimize SELİMİYE ÇOCUK KÜTÜPHANESİne gidip üye olmalarını öneriyoruz.

1111111111111111 - 11 - 11 - 11 - 11 - 1