"OKULUM TEMİZ BELGESİ"NDEKİ KRİTERLER REHBERLERLE HAYAT BULACAK

OKULUM TEMİZ

15 TEMMUZ'U UNUTMAYACAĞIZ

ÜSKÜDAR

4/A sınıfı öğrencimiz Sare Eymen Yangın, 10 Kasım nedeniyle düzenlenen resim yarışmasında ilçe birincisi olmuş ve Ata Ortaokulunda yapılan törende de ödülünü almıştır. Öğrencimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Okulların, temizlik ve hijyen açısından belirli kriterler esas alınarak Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliği içerisinde denetlenmesi, okul sağlığının iyileştirilmesi hususunda teşvik edilmesi için uygulanan projede gerekli kriterleri karşılayan okulumuz "Beyaz Bayrak ve Sertifika" ile ödüllendirildi.

May

İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünce Üsküdar Bilim-Sanat Şenliği kapsamında düzenlenen, ilkokul-ortaokul ve lise kategorilerinin birlikte değerlendirildiği proje yarışmasında, okulumuz "Eskidardan Üsküdar´a" konu başlığıyla Sosyal Bilimler alanında katıldığı "Minik Kalplerin Kadrajından Diyar-ı Üsküdar" isimli  projesiyle Üsküdar  ilçesi  birincisi olmuştur.

Nis

4. Sınıflarımızın "Mendil Kapmaca" ve "Sek Sek" oyunları dalında katıldığı ilçe çapındaki yarışmada okulumuz Üsküdar birincisi seçilmiştir.