Okulumuz 1-A sınıfı öğrencilerimiz 4 Ekim Hayvanları Koruma Gününde,"Biz kedileri çok sever,bütün hayvanları şefkatle koruruz"  adlı etkinliklerini gerçekleştirdiler.Hayvansever öğrenclerimizi kutluyoruz.

MEB Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Yönergesi gereği 02/10/2017 tarihinde yapılan Okul Öğrenci Meclisi Başkanlık seçimi gerçek bir demokrasi şöleni havasında geçti.4-A sınıfından Deniz EROL,Kuzey AKÇAY ,4-B sınıfından Elif ODAK ve Uğur Deniz YILDIZ´ın aday olduğu seçimlerin kazananı okulumuz  oldu.Okulumuz Öğrenci Meclisi Başkanlığına ise 4-B sınıfından Elif ODAK seçildi.Tüm öğrencilerimizi biz büyüklere vermiş oldukları demokrasi dersinden dolayı tebrik ediyor, yeni öğrenci başkanımız Elif ODAK´a  görevinde  başarılar diliyoruz.

İlköğretim Haftasını neşe içinde kutladık.Bu güzel vatanı bizlere emanet bırakan Başöğretmen Atatürk,kahraman ecdadımız ve aziz şehitlerimize; ülkemizin daha da gelişebilmesi ve her bakımdan dünyanın sayılı ülkeleri arasında olması için, büyüdüğümüzde ülkemize faydalı bir insan olabilmek için,derslerimize daha çok çalışacağımıza SÖZ VERDİK,SÖZ VERİYORUZ.

Okulumuzda yeni eğitim-öğretim yılı okula uyum eğitimi ile başladı.2017-2018 Eğitim Öğretim Yılının sevgili yavrularımız ile  tüm öğretmen ve velilerimize başarı ve mutluluklar getirmesini diliyoruz.

Okulumuza ve sevgili yavrularımıza sahip çıktığınız ve desteklerinizi esirgemediğiniz için,  siz değerli velilerimize yürekten teşekkür eder, sevgili yavrunuzla ve ailenizle birlikte sağlık ve esenlikler içinde bir tatil geçirmenizi dilerim.

May

Çocuk edebiyatına katkı sunmaya devam ediyoruz. Okulumuzun yedinci kitabı olan "Çocuk Gülünce" isimli öykü kitabımız çıktı.

Bizim okulumuzun son günleri ayrı bir keyiflidir.

May

Okulumuza getirilen şişme oyun parkurlarında öğrencilerimiz doyasıya eğlendiler.Teşekkürler müdür amca..

May

Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen Bilim Sanat Şenliğinde okulumuz standı büyük ilgi gördü.Özellikle okulumuz öğrencileri tarafından çıkarılan öykü,deneme ve şiir kitaplarımız ziyaretçlerin beğenisini topladı.

2016-2017 eğitim öğretim yılının son  kitap kurtları olan, Mayıs ayı Kitap Kurtları yavrularımız  ile  İstaiklal Marşı´nın tamamını ezberleyen yavrularımıza başarı belgeleri okul müdürümüz tarafından verildi.

May

Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı´mızı gurur ve çoşkuyla kutladık.

May

"Hayatta başarının yolu kitap okumaktan geçer" ilkesinden hareketle,yavrularımıza ilkokul sıralarından itibaren kitap okuma alışkanlığını kazandırmak amacı ile  okulumuzda 3 yıldır devam eden  "Sevimli Kitap Kurtlarını Arıyoruz" projesi kapsamında, Nisan ayı içerisinde her şubeden en fazla kitap okuyan üç öğrencimize "Sevimli Kitap Kurdu Başarı Belgeleri" verildi. Ayrıca her sabah ders başlamadan önce, 08.45-09.00 arası 15 dakika kitap okuyarak güne başlanır, bizim okulumuzda.

May

Öğrencilerimiz geleneksel Türk el sanatlarımızdan ebru yapımını öğrendiler ve hem çok beğendiler,hem de çok eğlendiler.

May

Okulumuz izcileri TEMA vakfının geleneksel fidan dikim şenliğine katıldılar.Biz doğayı seviyor,çevremizi koruyoruz.

Nis

Gazi meclisimiz TBMM´nin açılışının 97.yılında,23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını gurur,çoşku ve neşe içinde kutladık.