Milli Şairimiz ve İstiklal Marşı´mızın şairi Mehmet Akif ERSOY´un anlatıldığı tek kişilik oyun okulumuza geldi.Oyunu çok beğendik. Mehmet Akif´in kim olduğunu daha iyi öğrendik.Ruhun şad olsun büyük insan.

3.sınıflarımız Dolmabahçe Sarayını ve Denizcilik Müzesini ziyaret ettiler.

Çocuklar elleriyle de birşeyler yaparak sabırla,dikkatle öğrenmeli.Kendi elinin ürününü tutkuyla ve hevesle inşa edebilmeli. İşte 1-A sınıfı öğrencilerimiz,kendi oyuncaklarını kendileri yaptılar. Keklerini Rabia teyzeleri.Hem yediler,hem öğrendiler, hem de eğlendiler.

Kidzmondo´ya giden 2.sınıf öğrencilerimizin keyfine diyecek yoktu.

"Hayatta başarının yolu kitap okumaktan geçer" ilkesinden hareketle,yavrularımıza ilkokul sıralarından itibaren kitap okuma alışkanlığını kazandırmak amacı ile  okulumuzda 4 yıldır devam eden  "Sevimli Kitap Kurtlarını Arıyoruz" projesi kapsamında, Ekim ayı içerisinde her şubeden en fazla kitap okuyan üç öğrencimize "Sevimli Kitap Kurdu Başarı Belgeleri" verildi. Ayrıca her sabah ders başlamadan önce, 08.45-09.00 arası 15 dakika kitap okuyarak güne başlanır, bizim okulumuzda.

Yeni başlatılan kitap okuma kampanyası ile, velilerimiz de çocukları ile birlikte her akşam ailecek en az 30 dakika süre ile, televizyonlarını kapatarak kitap okuyacaklar.

Okulumuz 4-A sınıfı Sultanahmet Türk İslam Eserleri Müzesine bir gezi düzenlediler.

TEMA gönüllüsü olarak meşe palamutlarını diktiler.

"Kaslarımız ve eklemlerimiz ile Destek ve hareket sistemimiz" konularını işlerken hem eğlendiler,hem de öğrendiler.

“Benim naçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

Okulumuz İzci Lideri Berna AKDAĞ eski ve yeni izcileri ile birlikte,3-5 Kasım tarihlerinde  Aytepe kampına katıldı.

Cumhuriyetimizin 94.yılını coşku içinde kutladık.

Üsküdar Belediyesi tarafından mahallemize kazandırılan İmrahor Bostanından okulumuza tahsis edilen alana,öğrencilerimiz ilk tohumlarını ektiler.Yıl boyunca ekimi, sulaması,bakımı ve hasadı öğrencilerimizle birlikte yapılması planlanan sebze tohumlarının ilkini bu gün ektik.Soğan tohumu eken öğrencilerimiz hem bilgilendiler,hem de çok eğlendiler.Engin tarım bilgisiyle öğrencilerimize tohum ekmeyi öğreten ve bize yıl boyunca gönüllü klavuzluk edecek olan Orhan Amcamıza ve Üsküdar Belediyemize yürekten teşekkür ediyoruz.

İstanbul´un Fethi´nin konu edildiği "1453 Fatih ile Karagöz" isimli oyunu çok beğendik ve çok eğlendik.

Okulumuz 1-A sınıfı öğrencilerimiz 4 Ekim Hayvanları Koruma Gününde,"Biz kedileri çok sever,bütün hayvanları şefkatle koruruz"  adlı etkinliklerini gerçekleştirdiler.Hayvansever öğrenclerimizi kutluyoruz.

MEB Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Yönergesi gereği 02/10/2017 tarihinde yapılan Okul Öğrenci Meclisi Başkanlık seçimi gerçek bir demokrasi şöleni havasında geçti.4-A sınıfından Deniz EROL,Kuzey AKÇAY ,4-B sınıfından Elif ODAK ve Uğur Deniz YILDIZ´ın aday olduğu seçimlerin kazananı okulumuz  oldu.Okulumuz Öğrenci Meclisi Başkanlığına ise 4-B sınıfından Elif ODAK seçildi.Tüm öğrencilerimizi biz büyüklere vermiş oldukları demokrasi dersinden dolayı tebrik ediyor, yeni öğrenci başkanımız Elif ODAK´a  görevinde  başarılar diliyoruz.

İlköğretim Haftasını neşe içinde kutladık.Bu güzel vatanı bizlere emanet bırakan Başöğretmen Atatürk,kahraman ecdadımız ve aziz şehitlerimize; ülkemizin daha da gelişebilmesi ve her bakımdan dünyanın sayılı ülkeleri arasında olması için, büyüdüğümüzde ülkemize faydalı bir insan olabilmek için,derslerimize daha çok çalışacağımıza SÖZ VERDİK,SÖZ VERİYORUZ.

Okulumuzda yeni eğitim-öğretim yılı okula uyum eğitimi ile başladı.2017-2018 Eğitim Öğretim Yılının sevgili yavrularımız ile  tüm öğretmen ve velilerimize başarı ve mutluluklar getirmesini diliyoruz.